,.
 
     

Conferències


.

 

TÈCNICA METAMÒRFICA

La tècnica metamòrfica se centra en els 9 mesos de gestació, que es quan s’estableixen les capacitats de la vida humana i es formen les nostres estructures mentals, emocionals, físiques i de comportament.

Quan una experiència ens afecta, els pensaments, les emocions i les creences associades a aquest record poden posar en marxa patrons en els quals l’energia es va bloquejar o va restar atrapada, i que la mantenen en el passat. Si no s’alliberen, es poden expressar en forma de símptomes físics o malalties, problemes o bloquejos emocionals, creences limitadores o comportaments repetitius.

Mitjançant el toc als peus, les mans i el cap, la força vital de la persona allibera les energies reprimides des del període prenatal. Això desperta la seva consciència, fet que li permet canviar els patrons que ja no li serveixen.

L’energia que estava atrapada resta alliberada de les influències del passat, i això fa possible avançar i prendre decisions, com també descartar idees i comportaments que ja no són coherents amb la persona tal com és.

FECHA POR DETERMINAR.
Lloc: Escola d’Estudis Evolutius Indra
Carrer Rosselló, 215, local interior.
Tel- 670.29.63.22
Confirmar assistència: maribel@antakaranna.com

 

     

 

,