,.
 
     

Creixement personal


.

 

Es tracta de tallers quinzenals de 2h en què tindràs l'oportunitat d'aprendre a identificar les diferents parts de la teva estructura: física, energètica, emocional, psicològica i espiritual. A reconèixer les emocions: quines son, prendre consciència d'elles, com es manifesten en el cos, que ens estan dient, a acceptar-les i com gestionar-les.

Com és l'estructura energètica: de quina manera un bloqueig d'energia en un zona del cos produeix, molèsties, símptomes o fins i tot malalties. De quins aspectes d'un mateix ens està parlant, en funció de a quina àrea corporal es manifesta la molèstia o senyal.

Que està formada l'estructura psicològica o mental: les nostres creences i diàlegs interns, com ens parlem i tractem a nosaltres mateixos, el nostre mapa del món i com ens relacionem amb els altres a través d'aquest mapa. De quina manera et comuniques, poses límits o saps demanar i dir «no».

I també de la nostra estructura espiritual o essència: com es comunica amb nosaltres a través del cos energètic i la consciència.

Si no saps on vas, ni que vols o necessites, és probable que arribis a un lloc desconegut i et preguntes: Què faig aquí? i Com he arribat?

A través d'aquests tallers es presenta la possibilitat d'explorar i poder prendre consciència sobre tu. Com ets i de que estàs fet, en funció de la persona que ets, i no del que fas, ni del que tens. Que puguis descobrir el que vols i necessites per poder prendre les regnes de la teva vida en coherència amb el ser autèntic que ets. Només a través de l'auto coneixement podràs arribar a un lloc conegut i desitjat per tu: «Tu mateix» i «la teva vida».

INICI: OCTUBRE A JULIOL
FREQÜÈNCIA: DIMARTS O DIJOUS DE 19-21 H
GRUPS: MÍNIM 4 PERSONES I MÀXIM 10
LLOC: ANTAKARANNA
PREU: 80 € MENSUALS
DATES PER DETERMINAR

 

     

 

,