,.
 
     

Tècnica Metamòrfica


.

 

Aquest és un Curs Teòric-pràctic, en el qual descobriràs quins són els punts metamòrfics en peus mans i cap i la relació que tenen amb els chacres i els patrons emocionals, psicològics, físics i de conducta.

Practicaràs el toc en aquests punts i comprovaràs com s'allibera l'energia retinguda des de l'època prenatal, sense posar intenció en el resultat i respectant el procés evolutiu natural de la persona. Tractarem temes com: el seu origen, la història de les teràpies energètiques, la pre-concepció i concepció, i conceptes com el temps i el no-temps, i com els tipus de naixement influeixen en la nostra forma de ser i conduir-nos a la vida...

La formació està dividida en tres nivells: en format setmanal o de cap de setmana. Concretarem amb el grup les dates per al segon i tercer nivell perquè puguis seguir compartint amb els teus companys aquest procés d'aprenentatge i creixement personal. A través dels diferents nivells anirem aprofundint en l'estructura energètica, els processos personals i en el despertar espiritual.

PRIMER NIVELL TÈCNICA METAMÒRFICA

CAP DE SETMANA:
DISSABTE I DIUMENGE.
HORARI: DISSABTE de 10 a 14 h I de 15.30 a 19.30 h. DIUMENGE de 10 A 14 h.
GRUPS: MÍNIM 4 PERSONES I MÀXIM 6.
PREU: 180€.
DATES PER DETERMINAR.

SEGON I TERCER NIVELL TÈCNICA METAMÒRFICA

DATES PER DETERMINAR.

     

 

,