,.
 
     

Trajectòria


.

 

Vaig néixer a Barcelona i treballo com a terapeuta i coach personal des de l’any 2002. Durant 15 anys vaig treballar en empreses multinacionals, en càrrecs relacionats amb l’Àrea comercial i el Màrqueting. L’any 2001 vaig decidir que la meva trajectòria en el món empresarial havia arribat a la seva fi, i que el que sempre havia despertat el meu interès eren les persones i les seves experiències vitals, allò que els passava i com els condicionava. Em vaig adonar que havia de recórrer un llarg camí per aconseguir el que volia, professionalment i personalment; i per això vaig decidir de fer el salt, canviar d’enfocament professional i formar-me com a coach.

Durant la meva formació en coaching vaig poder apreciar que es tracta d’una eina molt important, però vaig mirar d’anar més enllà i continuar investigant. Vaig observar que hi ha una ratlla molt fina que separa el coaching de la teràpia. El coaching ens ajuda a millorar la situació actual, i acaba justament quan hi ha un problema o bloqueig emocional o psicològic que no permet avançar; es en aquest punt que comença la teràpia. Per això vaig formar-me com a terapeuta Gestalt, i a través de la meva evolució personal vaig aprendre a acompanyar els altres en els seus processos emocionals.

Dia a dia em vaig adonar que faltava alguna cosa, i la curiositat envers l’energia i com ens influeix em va dur a estudiar diferents teràpies energètiques —la Tècnica Metamòrfica i la Teràpia de Polaritat—, per poder aprofundir en les sessions i, de manera subtil, permetre que s’alliberi l’energia que no permet avançar als clients en la vida i en els seus processos. Amb aquestes eines desenvolupo la meva tasca d’acompanyament i sóc testimoni de com les persones avancen en les seves vides.

Actualment tinc una consulta a Barcelona i col·laboro amb dos centres de teràpies: Escola d’Estudis Evolutius Indra i Karuna.

Faig xerrades i imparteixo cursos sobre temes energètics i creixement personal.

     

 

,